Neurodiagnòstic

Centre de diagnòstic i rehabilitació neurològica

Telèfon de contacte: 691.107.107

Unitats

Unitat de Dany Cerebral Adquirit (UDCA)

A la UDCA fem l’abordatge del Dany Cerebral Adquirit, tant en l’adult com en el nen. Disposem d’un equip multidisciplinar conformat per neuròleg, neuropsicòleg, fisioterapeuta, fisioterapeuta pediàtric, psicomotricista, neurologopeda, terapeuta ocupacional, treballador social i psicòleg; que treballen de manera coordinada per poder fer una neurorehabilitació adaptada a les necessitats de cada pacient.

Unitat de Memòria

Trobem una alta incidència de patologies neurodegeneratives i trastorns cognitius a la nostra societat. La detecció incipient i el tractament inicial del deteriorament cognitiu és la nostra missió. És per aixó que posem al servei dels nostres pacients els següents professionals, que formen la unitat: geriatra, neuròleg, neuropsicòleg, treballadora social i infermera especialista en geriatria.

En aquesta unitat realitzem tant diagnòstic i intervenció, així com prevenció del deteriorament cognitiu. Setmanalment, disposem de tallers de memòria, per aquelles persones sense deteriorament cognitiu, que vulguin realitzar estimulació per la seva prevenció.

Unitat de trastorns del neurodesenvolupament i l’aprenentatge (UTNA)

Amb la missió de realitzar un diagnòstic precoç i bon abordatge dels trastorns de l’aprenentatge, creiem que és important disposar d’un equip especialitzat i coordinat, que ofereixin l’atenció multidisciplinar que requereixen els infants amb trastorns del neurodesenvolupament i l’aprenentatge.

L’equip està format per:

Neuropediatra, neuropsicòleg, psicòleg infantil, psicomotricista, fisioterapeuta pediátrica, logopeda.

Unitat de Salut Mental

Unitat de Medicina Preventiva

La nostra Unitat de Medicina Preventiva es trobarà en creixement i canvi continuat. Mensualment oferirem tallers i xerrades de temes diversos que ens poden ser interessants en el dia a dia, per prevenir diferents patologies o abordar aspectes més emocionals.

La iniciem amb un projecte que ens fa especial il·lusió:

  • Acompanyament dual
  • Dúo infantil
  • Què és el duo infantil?

El recorregut, la vida, els projectes, el destí… porten a trobar-se una pediatra amb una psicòloga, i a qüestionar-se una nova manera de realitzar les revisions pediàtriques dels petits de casa. Així doncs, amb la intenció de realitzar detecció precoç i intervenció, i de donar eines  i estratègies als pares per poder realitzar un treball a casa en aspectes més emocionals i conductuals, neixen les revisions “dúo”, una visita amplia realitzada per les dues professionals alhora.

Especialitats

Neurologia

Medicina rehabilitadora

Neuropediatria

Geriatria

Infermeria geriàtrica

Psiquiatria

Neuropsicologia clínica

Fisioteràpia

Fisioteràpia pediàtrica

Teràpia ocupacional

Logopèdia

Psicomotricitat

Psicologia clínica

Psicologia infanto-juvenil

Psicologia Forense

Treball social

Especialistes en neurociències

L’horari d’atenció de Direcció serà dimarts i dijous de 16 a 20h. Per concertar visita amb la directora fora d’aquest horari, podeu enviar un mail

o trucar al 691.107.107

11 + 6 =

Entenem que cada pacient és únic

i per poder arribar a assolir els objectius terapèutics, marcarem un programa individualitzat, en el que també hi implicarem a la família.
Trobareu en nosaltres un equip humà molt HUMÀ, en continua formació i implicats en la recerca mèdica.

691.107.107

info@neurodiagnostic.es

C/Tívoli, 18 43204 Reus (Tarragona)